Розробляємо моніторинговий інструментарій

 3

З метою розробки методичного інструментарію для моніторингу підвищення кваліфікації педагогічних працівників у міжатестаційний період 19 лютого 2021 року на базі Навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти у Кіровоградській області відбулося засідання обласної робочої групи методистів ЗП(ПТ)О.

Детальніше...

Віртуальна екскурсія до закладів П(ПТ)О

1

Навчально-методичним кабінетом професійно-технічної освіти у Кіровоградській області у 2021 році започатковано рубрику «Віртуальна подорож до закладів професійної (професійно-технічної) освіти області».

22 лютого 2021 року відбулася перша онлайн-екскурсія до лабораторій закладів П(ПТ)О  з професій «Кухар», «Кондитер», «Офіціант».

Детальніше...

Знову про інновації в ресторанній галузі

1

Під час чергового онлайн-заходу «Калейдоскоп виробничих інновацій: виробничі інновації в галузі ресторанного сервісу», проведеного навчально-методичним кабінетом професійно-технічної освіти у Кіровоградській області 19 лютого 2021 року, педагогічні працівники закладів П(ПТ)О області з професій «Кухар», «Кондитер», «Офіціант» мали змогу, в черговий раз, поділилися своїми напрацюваннями щодо інновацій у ресторанній галузі регіону та країни.

Детальніше...

Навчаємося аналізувати урок виробничого навчання

 1

Відвідування уроків виробничого навчання є головним аспектом контролю з боку старшого майстра. Для розуміння методики підготовки, відвідування та аналізу уроків 18 лютого 2021 року навчально-методичним кабінетом професійно-технічної освіти у Кіровоградській області було проведено засідання обласної школи старшого майстра-початківця з проблеми «Методика підготовки, відвідування та аналізу уроків професійно-практичної підготовки»

Детальніше...