У Кропивницькому стартував ІІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії «Перукар»
- Створено: Вівторок, 13 квітня 2021, 10:59
13 квітня 2021 року розпочався III (фінальний) етап Всеукраїнського онлайн-конкурсу фахової майстерності серед здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти з професії «Перукар». Загалом, змагання найкращих із найкращих буде проходити протягом трьох днів.
Конкурс – це один із шляхів досягнення успіху, можливість підвищити статус освітнього закладу, відкрити нові імена, запалити нові зірочки серед молодих майстрів ножиць і гребінців, а ще – унікальна можливість зануритися у світ краси, моди і стилю.
Детальніше...Обговорюємо питання підготовки аналітичних матеріалів щодо діяльності психологічної служби у 2020-2021 н.р.
- Створено: Понеділок, 12 квітня 2021, 16:59
13 квітня 2021 року навчально-методичним кабінетом професійно-технічної освіти у Кіровоградській області проведено методичне консультування «Особливості звітної документації фахівців психологічної служби ЗП(ПТ)О» в режимі онлайн.
Детальніше...Презентація напрацювань щодо впровадження виробничих інновацій
- Створено: Вівторок, 06 квітня 2021, 16:59
Під час чергового онлайн-заходу «Калейдоскоп виробничих інновацій: виробничі інновації в галузі ресторанного сервісу», проведеного 02 квітня 2021 року навчально-методичним кабінетом професійно-технічної освіти у Кіровоградській області, педагогічні працівники закладів П(ПТ)О області з професій «Кухар», «Кондитер», «Майстер ресторанного обслуговування» мали змогу, в черговий раз, поділилися своїми практичними напрацюваннями щодо виявлення інновацій у ресторанній галузі регіону та країни та впровадження їх у навчально-виробничий процес підготовки кваліфікованих робітників для означеної галузі.
Детальніше...Продовжується віртуальна екскурсія до закладів П(ПТ)О
- Створено: Четвер, 01 квітня 2021, 16:59
29 березня 2021 року педагогічних працівників, які здійснюють підготовку кваліфікованих робітників для галузі ресторанного господарства, вже вдруге запросили у віртуальну подорож лабораторіями та навчально-виробничими комплексами закладів П(ПТ)О області з професій «Кухар», «Кондитер», «Майстер ресторанного обслуговування».
Цього разу, онлайн-екскурсоводами стали майстри виробничого навчання ПТУ № 16 м. Мала Виска (Гросул Г.Б.), ВСП ПТУ № 16 с. Олександрівка (Шара С.М.), ДЗП(ПТ)О «Кропивницький професійний ліцей сфери послуг і торгівлі» (Коржавіна О.В.), ПТУ № 30 с. Торговиця (Науменко Л.О.), ПТУ № 32 м. Бобринець (Слободяник Н.В.) та викладач Гайворонського професійного аграрного ліцею (Пономарьова О.В.).