Продовжуємо опановувати рецептуру страв шкільного харчування
- Створено: П'ятниця, 04 квітня 2025, 08:03
3 квітня 2025 року педагогічні працівники закладів професійної (професійно-технічної) освіти області, які готують фахівців з професій громадського харчування, зібралися на чергове засідання навчального воркшопу «Опановуємо рецептуру страв шкільного харчування».
Учасники воркшопу, представники Регіонального центру професійної освіти ім. О.С. Єгорова, ДНЗ «Знам'янський професійний ліцей», професійно-технічного училища № 5 м. Світловодськ, ДНЗ «Благовіщенський професійний ліцей», ВСП Професійно-технічного училища № 16 смт Олександрівка, ДЗП (ПТ)О «Кропивницький професійний ліцей сфери послуг і торгівлі», поділилися своїм досвідом та продемонстрували технології приготування страв за рецептами відомого шеф-кухаря Євгена Клопотенка.
Під час заходу присутні активно обговорювали виклики, пов'язані з впровадженням нових рецептів у закладах освіти, обмінювалися ідеями та шукали шляхи їх вирішення.
Воркшоп став чудовою платформою для підвищення професійної майстерності педагогів та сприятиме вдосконаленню якості підготовки майбутніх кваліфікованих робітників до роботи у сфері громадського харчування.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |