Пропагуємо виробничі інновації
- Створено: Вівторок, 17 листопада 2020, 14:52
На онлайн-заході «Калейдоскоп виробничих інновацій. Виробничі інновації в галузі ресторанного господарства», який відбувся 17 листопада 2020 року, педагогічні працівники професій громадського харчування розкривали виробничі технології, притаманні сучасним закладам ресторанного господарства, доводили можливість їх впровадження в навчальний процес підготовки кваліфікованих робітників та демонстрували власні напрацювання із означеної проблеми.
Детальніше...Шановні педагогічні працівники!
- Створено: Понеділок, 16 листопада 2020, 14:52
Запрошуємо Вас переглянути онлайн-виставку «Аукціон виховних ідей»
Детальніше...
Говоримо про особливості підліткового віку
- Створено: Четвер, 12 листопада 2020, 14:52
Кожен підліток рано чи пізно стикається з життєвими труднощами, які ставлять його перед необхідністю вирішувати безліч вікових завдань. Серед них: визначення свого соціального статусу, підпорядкування правилам, розвиток навиків побудови близьких довірливих стосунків, підготовка до сепарації, кордони ризику тощо.
Детальніше...Сучасний інструмент підвищення ефективності освітнього процесу
- Створено: Середа, 11 листопада 2020, 14:52
11 листопада 2020 року навчально-методичним кабінетом професійно-технічної освіти у Кіровоградській області проведено вебінар для педагогічних працівників будівельного профілю з проблеми «Інформаційно-комунікаційна технологія – сучасний інструмент підвищення ефективності освітнього процесу».
Детальніше...