Пропагуємо виробничі інновації

1

На онлайн-заході «Калейдоскоп виробничих інновацій. Виробничі інновації в галузі ресторанного господарства», який відбувся 17  листопада 2020 року, педагогічні працівники професій громадського харчування розкривали виробничі технології, притаманні сучасним закладам ресторанного господарства, доводили можливість їх впровадження  в навчальний процес підготовки кваліфікованих робітників та демонстрували власні напрацювання із означеної проблеми.

Детальніше...

Шановні педагогічні працівники!

1

Запрошуємо Вас переглянути онлайн-виставку «Аукціон виховних ідей»

 

Детальніше...

Говоримо про особливості підліткового віку

1

Кожен підліток рано чи пізно стикається з життєвими труднощами, які ставлять його перед необхідністю вирішувати безліч вікових завдань. Серед них: визначення свого соціального статусу, підпорядкування правилам, розвиток навиків побудови близьких довірливих стосунків, підготовка до сепарації, кордони ризику тощо.

Детальніше...

Сучасний інструмент підвищення ефективності освітнього процесу

1

11 листопада 2020 року навчально-методичним кабінетом професійно-технічної освіти у Кіровоградській області проведено вебінар для педагогічних працівників будівельного профілю з проблеми «Інформаційно-комунікаційна технологія – сучасний інструмент підвищення ефективності освітнього процесу».

Детальніше...