Обговорення умов проведення конкурсу з професії «Продавець продовольчих товарів»

29 січня 2018 року на базі навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти у Кіровоградській області відбулося засідання робочої групи з питань організації та проведення ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти  з професії  «Продавець продовольчих товарів».

 

Під час засідання були обговорені загальні положення ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти  області з професії «Продавець продовольчих товарів», визначені завдання теоретичного та практичного турів, відпрацьовані критерії оцінювання конкурсних завдань, складена орієнтовна програма заходу, визначені кандидатури до складу журі.