Використання Canva в професійній діяльності фахівців психологічної служби

1 18 червня 2024 року методистом навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти у Кіровоградській області Наталією Дубілевською проведено четверте засідання школи ІТ-технологій практичного психолога та соціального педагога «Цифрові інструменти в роботі сучасного працівника психологічної служби» з теми «Секрети візуалізації в дії. Функції сервісу Canva».
     Учасники ознайомилися з різноманітними можливостями цього сервісу, зокрема: інтерфейсом, бібліотекою шаблонів, варіантами редагування, додатками та мали можливість створити плакат, презентацію, брошуру на вибір.

 Під час заходу соціальний педагог ДНЗ «Знам’янський професійний ліцей» Оксана Проць продемонструвала працівникам психологічної служби алгоритм створення презентації із записом свого голосу і відео для озвучення та візуалізації промови виступаючого, а також ознайомила з можливостями використання штучного інтелекту в Canva. Практичний психолог КЗ «Голованівський професійний ліцей Кіровоградської обласної ради» Оксана Гордієнко показала варіанти розробки мотиваційних колажів та наголосила на позитивних аспектах використання усіх активностей сервісу.

2