Практики та досвід організації методичної роботи з педагогічними працівниками закладу П(ПТ)О

1 29 травня 2024 року Навчально-методичним кабінетом професійно-технічної освіти у Кіровоградській області проведено онлайн-захід для методистів закладів П(ПТ)О області на тему «Система методичної роботи щодо розвитку професійних компетентностей педагогічних працівників».
 Захід був присвячений розгляду основних напрямків діяльності методичної служби у системі формування професійних компетентностей педагогічних працівників закладів П(ПТ)О.

 Під час заходу досвідчені методисти ділились своїм досвідом роботи щодо організації методичної роботи з педагогами на діагностичній основі, розкривали систему методичної роботи з молодими викладачами та майстрами виробничого навчання.
  Також було представлено досвід організації роботи тематичних студій у закладах, практику проведення нетрадиційних колективних методичних заходів з педагогічними працівниками та алгоритм роботи методиста щодо виявлення, вивчення та узагальнення передового педагогічного досвіду.
 Онлайн-захід став платформою для обміну знаннями та кращими практиками серед методистів, сприяючи підвищенню рівня професійної компетентності педагогічних працівників та вдосконаленню методичної роботи у закладах професійної (професійно-технічної) освіти.

2
3
5
4
6