Сучасні тренди освіти

119 квітня 2024 року Навчально-методичним кабінетом професійно-технічної освіти у Кіровоградській області за участі представників професійно-технічного училища № 16 м. Мала Виска проведено вебінар для педагогічних працівників машинобудівного профілю з теми «Інновації в дії: професійна підготовка в сучасному світі».

Одним із ключових питань, що обговорювались під час вебінару, був огляд сучасних освітніх трендів. Педагогічні працівники ознайомились з можливостями штучного інтелекту при підготовці до уроків професійної підготовки, дізнались про важливість розвитку зелених та цифрових навичок у здобувачів освіти, які є невід’ємною частиною сучасного світу.

У ході подальшої роботи викладач Олег Грузін поділився досвідом щодо застосування різноманітних онлайн-сервісів на уроках професійно-теоретичної підготовки та продемонстрував, як використовує зварювальний тренажер під час закріплення навчального матеріалу, а майстер виробничого навчання Владислав Луценко розповів про особливості зварювання MIG/MAG в умовах сучасної зварювальної майстерні.

Проведений захід надихнув педагогічних працівників машинобудівного профілю на застосування інновацій при підготовці кваліфікованих робітників.

 2
 3
 Screenshot 4
 Screenshot 5