Обговорюємо результати обласного конкурсу на кращий Е-контент дистанційного уроку виробничого навчання

119 січня 2024 року Навчально-методичним кабінетом професійно-технічної освіти у Кіровоградській області проведено інструктивно-методичну  нараду для заступників директорів з навчально-виробничої роботи, старших майстрів та методичної служби ЗП(ПТ)О області.

Захід було організовано для обговорення  результатів обласного конкурсу на кращий Е-контент дистанційного уроку виробничого навчання.

Під час наради присутні ознайомилися з результатами конкурсу, де були представлені кращі практики та ідеї створення Е-контенту для уроків виробничого навчання в асинхронному та змішаному форматах.

Також увага присутніх акцентувалась на аналізі конкурсних матеріалів та обговорювались можливі шляхи подальшого їх  удосконалення.

При підведенні підсумків заходу було визначено, що проведення зазначених конкурсів сприяє виявленню високого рівня творчості та професіоналізму педагогічних працівників, підвищенню якості професійної підготовки майбутніх кваліфікованих робітників та створенню сучасних умов для навчання у цифровому форматі.

 

2