Методичне консультування НМТ-2024 з хімії, біології та географії

1Для викладачів природничо-математичного напряму 18 січня 2024 року методистом НМК ПТО у Кіровоградській області Манукян Н.А проведено методичне консультування на тему «Актуальні питання підготовки здобувачів освіти ЗП(ПТ)О до складання НМТ у 2024 році».

Метою заходу було ознайомити учасників із особливостями складання НМТ у 2024 році, проаналізувати результати участі здобувачів освіти ЗП(ПТ)О у НМТ за 2023 рік та продемонструвати практичний досвід з проблеми кваліфікованими педагогами.

У межах заходу були розкриті актуальні питання нормативно-правового забезпечення НМТ, надані методичні рекомендації щодо підготовки учнів до НМТ, продемонстровані електронні ресурси та окреслені психолого-педагогічні аспекти підтримки учасників НМТ.

Досвідом роботи щодо підготовки учнів до складання НМТ  з хімії, біології та географії  поділилися: викладачка Кропивницького вищого професійного училища Сільвейструк Н. А., викладачка ДЗП(ПТ)О «Кропивницький професійний ліцей  сфери послуг і торгівлі» Стариченко В. М., викладачка Регіонального центру професійної освіти імені О.С.Єгорова Ямкова А. І.

2 
 3
 4