Актуальні питання підготовки здобувачів освіти закладів професійної (професійно-технічної) освіти до складання ЗНО/НМТ у 2024 році (методичне консультування)

117 січня 2024 року методисткою НМК ПТО у Кіровоградській області Гарбар О.В. було проведено методичне консультування викладачів ЗП(ПТ)О щодо підготовки здобувачів освіти до складання ЗНО/НМТ з української мови, історії України, англійської мови у 2024 році.

Захід передбачав  аналіз результатів складання НМТ за 2023 рік та розгляд особливостей складання ЗНО/НМТ у 2024 році з предметів суспільно-гуманітарної підготовки.

У ході роботи учасники мали змогу ознайомитися із практичним досвідом підготовки учнів до складання ЗНО/ НМТ з означених предметів.

Спікери заходу, викладачки української мови та літератури ДНЗ «Олександрійський професійний ліцей» Гетьманець О. О, історії України ЦВПУ ім. М. Федоровського Гребень В. В., англійської мови ПТУ № 36 смт Новгородка Кумпан А. Ю., ознайомили присутніх з ефективними формами, методами і прийомами підготовки учнів до складання ЗНО/НМТ.

У ході консультації були також розкриті нормативно-правові аспекти національного мультипредметного тестування, продемонстровані онлайн-ресурси та мобільні додатки, а також надані методичні рекомендації щодо підготовки учнів.

5 
 колаж 1
 6
 колаж 2