Використання Book Creator для розробки освітньої літератури

1Book Creator - це інструмент для створення книг, який дозволяє комбінувати різноманітні медіа-ресурси такі як: текст, фотографії, відео та звук, для створення інтерактивного та цікавого змісту. Платформа має простий та інтуїтивний інтерфейс, що дозволяє кожному, навіть без попереднього досвіду в розробці книг, ефективно працювати з ним.

29 листопада 2023 року під час проведення чергового заняття школи професійного зростання розглядались можливості використання в освітньому процесі саме цього інструменту.

Проведений майстер-клас ознайомив слухачів школи з інтерфейсом сервісу, переліком інструментів для створення та редагування книг, можливостями вбудовувати малюнки, текст, відеоуроки, аудіозаписи, посилання на інші ресурси, тестові завдання, вправи для самостійного опрацювання матеріалу та багато іншого.

Окрім цього, розглянули варіанти організації спільної роботи викладача і учнів з електронним підручником: можливість призначати книгу, редагувати та виконувати самостійну роботу.

Завдяки Book Creator педагогічні працівники закладів П(ПТ)О можуть створювати інтерактивні книги, які сприяють кращому засвоєнню навчального матеріалу.

 2