Якість освіти і сучасні реалії

18.10.23.118 жовтня 2023 року методистами НМК ПТО у Кіровоградській області проведено вебінар з проблеми «Забезпечення якості освіти під час дистанційного (змішаного) формату навчання в умовах  надзвичайного стану» для заступників директорів з навчальної роботи та заступників директорів, які відповідають за стан викладання предметів загальної середньої освіти у ЗП(ПТ)О.

Захід був спрямований на підвищення компетентності заступників із забезпечення якості освітньої діяльності в закладі.

У ході вебінару було наголошено на теоретичних засадах дистанційного (змішаного) формату навчання та представлено досвід роботи з вищезазначеної проблеми ДНЗ «Знам’янський професійний ліцей».

Заступник директора з навчальної роботи  Олізько О.В. презентувала органайзер із забезпечення якості навчальної діяльності та авторську циклограму роботи щодо подолання освітніх втрат та розривів під час дистанційного (змішаного) формату навчання.

Окрім того, голови методичних комісій суспільно-гуманітарної, природничо-математичної підготовок і предметів «Фізична культура» та «Захист України» розкрили питання підвищення якості освіти: презентували банк педагогічних інновацій, розкрили питання змішаного навчання та продемонстрували роботу школи STEM-навчання.

У підсумку методистами були доведені питання щодо особливостей вибору обов’язково-вибіркових навчальних модулів з предмета «Технології» та проведення ЗНО/НМТ у 2023-2024 н. р.

18.10.23.2  18.10.23.3
 18.10.23.4  18.10.23.5
 18.10.23.6