Опрацьовуємо підходи до створення Е-контенту

15.06.23.1З метою підготовки до обласного конкурсу на кращий Е-контент дистанційного уроку виробничого навчання 15 червня 2023 року Навчально-методичним кабінетом професійно-технічної освіти у Кіровоградській області проведено методичне консультування з проблеми «Сервіси для створення Е-контенту дистанційного уроку виробничого навчання».

Під час заходу присутніх ознайомили з підходами до розробки електронних дидактичних засобів за допомогою представлених освітніх ресурсів та особливостями їх використання на структурних елементах уроку виробничого навчання у синхронному та асинхронному режимах.

Окрім цього, були проведені майстер-класи з монтажу відео за допомогою відеоредактора сервісу Canva (Суріна Т. В., методист НМК ПТО) та створення відеоконтенту за допомогою Screenity та веб-сервісу для перегляду відеоматеріалів YouTube (Гужевенко Ю. В., майстер виробничого навчання Центральноукраїнського вищого професійного училища імені  Миколи Федоровського).

Також увазі присутніх було презентовано досвід роботи з розроблення ефективного Е-контенту уроків виробничого навчання з професії «Касир квитковий» майстром виробничого навчання ДНЗ «Знам’янський професійний ліцей» Токар Т. М.

Проведене консультування та надіслані на заклади П(ПТ)О рекомендаційні матеріали допоможуть у організації подальшої роботи щодо створення якісного Е-контенту дистанційного уроку виробничого навчання.

 15.06.23.2
 15.06.23.3
 15.06.23.4
 15.06.23.5
 15.06.23.6