Співпрацюємо із закладами вищої освіти

01.14.03.23В рамках співпраці з вищими навчальними закладами, зокрема між кафедрою технологічної та професійної освіти Центральноукраїнського державного університету ім. В. Винниченка і Навчально-методичним кабінетом професійно-технічної освіти у Кіровоградській області, 14 березня 2023 року методист НМК ПТО Тетяна Суріна провела гостьову онлайн лекцію для студентів та викладачів факультету математики, природничих наук та технологій на тему «Особливості організації освітнього процесу в системі професійної (професійно-технічної) освіти».

Під час проведення лекції методист висвітлила питання організації навчально-виробничого процесу, професійно-практичної підготовки в закладах П(ПТ)О, а також підходи до розробки освітніх програм підготовки кваліфікованих робітників та особливості підготовки і проведення уроку виробничого навчання.

Здобуті в ході заходу знання майбутні педагоги, які навчаються за спеціальностями 015.10 Професійна освіта (Комп’ютерні технології) та 014.10 Середня освіта (Трудове навчання та технології) зможуть застосувати під час проходження педагогічної практики в стінах закладів професійної освіти, а після закінчення вишу будувати професійну кар’єру на посадах викладачів професійної підготовки, майстрів виробничого навчання.