Вітаємо з перемогою у Всеукраїнському Конкурсі «Кращий гендерночутливий STEM-урок»

27 02 23 12022 став роком багатьох викликів для освітянської спільноти України, але це ще більше сфокусувало увагу на тому, як дистанційно навчати учнів STEM-предметам ‒  предметам майбутнього. Тож, проведення Всеукраїнського конкурсу «Найкращий гендерночутливий STEM-урок» (за ініціативи CSR Ukraine, ГО «Центр «Розвиток КСВ» та Дівчата STEM; за підтримки ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» та компанії Mondelēz International) було особливо актуальним.

Метою даного конкурсу було популяризувати ідеї STEM-освіти через розробку інтегрованих гендерночутливих уроків/заходів та заохочення вчительської спільноти застосовувати STEM-технології під час освітнього процесу.

Серед поданих конкурсних робіт зі всієї України експертне журі  відібрало 20 кращих методичних розробок STEM-уроків.

На фінальній конференції 17 лютого 2023 року, за підсумками захисту робіт, викладачка фізики і астрономії Кропивницького вищого професійного училища Солонько Лілія Сергіївна стала однією із п’яти переможниць.

Цитуючи слова Лілії Сергіївни: «ПЕРЕМОГА ПРИХОДИТЬ ТОДІ, КОЛИ ЇЇ НЕ ОЧІКУЄШ!» ‒ переконуємося, що навіть у надскладних умовах у нас відкриваються сили на створення нових освітніх продуктів.

     Пишаємось та бажаємо наснаги і творчих успіхів!

 

27 02 23 2