Виробничі інновації – це актуально

01 13 02 23Під час чергового онлайн-заходу «Калейдоскоп виробничих інновацій» з проблеми «Сучасні тенденції приготування і презентації кулінарних страв та кондитерських виробів», проведеного 13 лютого 2023 року, педагогічні працівники закладів П(ПТ)О області з професій «Кухар», «Кондитер» мали змогу, в черговий раз, поділитися своїми напрацюваннями щодо інноваційних підходів у приготуванні і подачі страв та кондитерських виробів.

Окрім того, на заході було презентовано ІІІ частину збірника виробничих інновацій у галузі ресторанного господарства, який за рішенням Навчально-методичної Ради НМК ПТО у Кіровоградській області рекомендований для використання педагогічними працівниками ЗП(ПТ)О області, що здійснюють підготовку кваліфікованих робітників для галузі ресторанного господарства.

 02 13 02 23
 03 13 02 23
 04 13 02 23
 05 13 02 23