Розпочали навчання з молодими фахівцями психологічної служби

01 25П 01 2325 січня 2023 року Навчально-методичним кабінетом професійно-технічної освіти у Кіровоградській області для практичних психологів та соціальних педагогів закладів професійної (професійно-технічної) освіти зі стажем роботи до 1-го року проведено перше засідання школи молодого фахівця.
Спілкування відбувалось з використанням платформ Zoom (онлайн зустріч) та Classroom (для виконання домашнього завдання).
   Під час заходу учасники мали змогу ознайомилися з основною документацією фахівців психологічної служби відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 24.07.2019 року № 1/9-477 «Про типову документацію працівників психологічної служби у системі освіти України» та детально зупинитися на вимогах щодо ведення протоколів консультацій і психологічних діагностик/соціально-педагогічних вивчень.

Окрім того, спеціалісти проаналізували типові помилки при заповненні журналу практичного психолога/соціального педагога, протоколів індивідуальних консультацій та групових діагностик. По завершенні засідання учасники отримали домашнє завдання.

02 25П 01 23