Управлінська діяльність щодо впровадження педагогічних та виробничих інновацій в освітній процес підготовки кваліфікованих робітників

Саме така проблема розглядалась 24 травня 2022 року на черговому занятті обласної школи новопризначеного заступника директора з навчально-виробничої роботи закладу П(ПТ)О.

У ході заходу слухачі школи ознайомитись із основними завданнями, які покладені на заступника директора з навчально-виробничої роботи щодо формування інноваційної діяльності освітнього закладу, розглянули алгоритм послідовності управлінських дій щодо організації діяльності з упровадження педагогічних та виробничих інновацій в освітній процес підготовки кваліфікованих робітників, отримали рекомендації щодо планування заходів із організації означеного виду діяльності.

Окрім цього, увазі слухачів школи була представлена система у роботі заступника з НВР та методичної служби  ДЗП(ПТ)О «Кропивницький професійний ліцей сфери послуг і торгівлі» щодо організації діяльності педагогічного колективу з упровадження сучасних педагогічних технологій та презентовані напрацювання методичної комісії громадського харчування ДНЗ «Професійно-технічне училище № 40 м. Новоукраїнка» щодо організації їх діяльності з виявлення, вивчення та впровадження виробничих інновацій в освітній процес підготовки кваліфікованих робітників з професії «Кухар. Кондитер».