Засідання школи передового педагогічного досвіду для педагогічних працівників бухгалтерських професій

1  2mp 11 січня 2022 року Навчально-методичним кабінетом професійно-технічної освіти у Кіровоградській області спільно з «Піщанобрідський професійний аграрний ліцей» Кіровоградської обласної ради в режимі онлайн проведено засідання обласної школи передового педагогічного досвіду для педагогічних працівників бухгалтерських професій з проблеми «Використання на уроках професійної підготовки авторських навчальних посібників - запорука успішного формування професійних компетенцій майбутніх кваліфікованих робітників».

Означений захід мав на меті пропагування досвіду роботи майстра виробничого навчання, викладача професійно-теоретичної підготовки з професії «Офісний службовець (бухгалтерія)» «Піщанобрідський професійний аграрний ліцей» Кіровоградської обласної ради Циганенко В.О. щодо розробки та застосування на уроках професійної підготовки з означеної професії авторських навчальних посібників та робочих зошитів.
На початку заходу заступник директора з навчально-виробничої роботи «Піщанобрідський професійний аграрний ліцей» Кіровоградської обласної ради Михайловська Л. І. презентувала учасникам школи творчий портрет Циганенко В. О., зробивши акцент на здобутках та досягненнях носія досвіду.
У ході подальшої роботи Циганенко В. О. ознайомила присутніх із власними підходами до розробки навчальних посібників, збірників завдань для організації самостійної роботи здобувачів освіти під час виробничого навчання та виконання лабораторно-практичних робіт на уроках предмета «Бухгалтерський облік», робочих зошитів, словників економічних та бухгалтерських термінів; поділилася досвідом використання означеної наочності, як педагогом так і здобувачами освіти, для забезпечення формування стійких професійних умінь та навичок, необхідних для успішної роботи майбутніх офісних службовців.

2.5