Відбулося засідання обласної школи молодих викладачів

08.10.21Проектування та проведення уроку в умовах дистанційного навчання є актуальною проблемою сьогодення. Тому не випадково ця проблема була покладена в основу роботи обласної школи молодих викладачів, які викладають предмети загальної середньої освіти у ЗП(ПТ)О.
Чергове заняття школи було проведене 7 жовтня 2021 року навчально-методичним кабінетом професійно-технічної освіти у Кіровоградській області спільно з викладачами загальної середньої освіти ДЗП(ПТ)О «Кропивницький професійний ліцей сфери послуг і торгівлі» Криворучко Юлією Юріївною (викладач української мови та літератури, англійської мови) та Стариченко Вікторією Миколаївною (викладач географії та біології).

В теоретичному блоці слухачів школи ознайомлено з нормативно-правовою базою організації дистанційного навчання; особливостями проведення уроків під час дистанційного навчання; ресурсами для проведення дистанційних уроків; здійсненням контролю знань учнів та особливостями оцінювання; організацією зворотнього зв’язку.
Практичну реалізацію означених питань презентували спікери заходу. Криворучко Ю. Ю. проаналізувала ресурси, які використовує при організації дистанційного навчання, а також продемонструвала здійснення контролю і зворотнього зв’язку за допомогою онлайн-технологій, а Стариченко В. М. представила особливості використання інтерактивних аркушів та дошки Padlet на уроках географії та біології.
У підсумку заходу було проаналізовано результати анкетування учасників школи та проведено консультування з актуальних питань організації дистанційних уроків.

 

08.10.21-1 
 08.10.21-2