Інтерактивні технології навчання на уроках біології і екології Осавелюк О.П.

18 червня 2021 року на базі НМК ПТО у Кіровоградській області проведено онлайн-школу ППД для викладачів біології з проблеми «Формування предметних компетентностей учнів на уроках біології засобами впровадження інтерактивних технологій навчання». Онлайн-зустріч відбулася на платформі Pruffmi.

Метою означеного заходу було пропагувати досвід роботи викладачки ПТУ № 36 смт Новгородка Осавелюк Оксани Петрівни та підвищити професійну компетентність викладачів біології з вищезазначеної проблеми.

У ході заходу Осавелюк О.П. представила систему роботи щодо використання інтерактивних методів навчання для формування предметних компетентностей учнів з використанням найсучасніших Інтернет-ресурсів.

Також педагог продемонструвала практичне втілення інновацій шляхом демонстрації уроку з екології на тему «Типи зв’язків між популяціями різних видів в екосистемах».

Під часонлайн-екскурсії викладач ознайомила учасників із освітнім середовищем викладання предмета «Біологія і екологія» у закладі.

Педагогічні працівники закладів П(ПТ)О переконалися у професійній компетентності Оксани Осавелюк щодо створення інноваційного освітнього середовища та опанували сучасні педагогічні технології.

2

3

4