Методика створення онлайн-вікторин

26 1Тестування в Інтернеті є перспективним напрямом розвитку в освіті, адже технології не стоять на місці і постійно розвиваються та вдосконалюються. Саме тому бібліотечні працівники та вихователі гуртожитків мають постійно знайомитися з сервісами для створення онлайн вікторин.

26 2Тож 26 травня 2021 року бібліотечні працівники та вихователі гуртожитків закладів професійної (професійно-технічної) освіти Кіровоградщини дистанційно працювали над темою «Методика створення онлайн-вікторин». Школа була організована навчально-методичним кабінетом професійно-технічної освіти у Кіровоградській області та проведена на платформі GoogleMeet.

Проблема заходу була розкрита на основі досвіду роботи Кропивницького вищого професійного училища (заступника директора з навчально-виховної роботи Кривенко Н. А., класного керівника Кисіль Г. М.) та НМК ПТО у Кіровоградській області (методиста  Онищук Л. В.)

У ході роботи були розглянуті питання організації виховного процесу в умовах дистанційної освіти, теоретичні основи впровадження та створення онлайн-тестувань, технології створення онлайн-вікторини у Wordwall та проведено майстер-клас щодо використання означеного сервісу.

Підведення підсумків, показало, що впровадження онлайн-тестувань значно підвищує ефективність освіти та пізнавальної діяльності учнів. 

 

26 3

26 4