«Говоримо про підвищення кваліфікації педагогічних працівників і не тільки…»

1

На таку тему 8 квітня 2021 року на базі ДЗП(ПТ)О «ЦПБЛ» відбувся діалог методистів закладів П(ПТ)О області у змішаному форматі з використанням платформи Zoom.

Захід проводився з метоюформування компетентнісногопідходу в практиці організації підвищення кваліфікації педагогічних працівників.

Приємним початком заходу стала віртуальна подорож м. Кропивницьким та ДЗП(ПТ)О «ЦПБЛ» організована Ігуменцовою Н. В., методистом ДЗП(ПТ)О «ЦПБЛ». Цікаво і те, що віртуальна подорож супроводжувалася авторською поезією викладача закладу Комащенко Т.В.

У ході ж діалогу говорили про зміни в деяких нормативних документах, про суб’єкти ПК, про основні напрями підвищення кваліфікації та окремі види діяльності, які можуть бути визнані як ПК, про важелі впливу на педпрацівників щодо їхнього обов’язку підвищувати кваліфікацію.

В рамках висвітлення питання «Про стан проходження підвищення кваліфікації: від теорії до практики» своїм досвідом поділилася Ткачук Н.В., методист ДЗП(ПТ)О «КПЛСПіТ».

Під час подальшої роботи розглянули та обговорили форми звітності щодо підвищення кваліфікації.

Проведений захід був змістовний, сповнений корисною інформацією, всі присутні проявили високу активність, а дружня атмосфера сприяла конструктивному розгляду актуальних питань.

1

2