Розгортання Microsoft Office 365 A1 у закладах професійної освіти Кіровоградської області

1920-Panel11-FeatureHeader-SignUp

23 березня 2021 року Навчально-методичним кабінетом професійно-технічної освіти у Кіровоградській області проведене методичне консультування щодо розгортання Microsoft Office 365 А1 у закладах професійної (професійно-технічної) освіти в рамках програми «EU4Skills: Кращі навички для сучасної України».

На заході були присутні представники закладів професійної (професійно-технічної) освіти, відповідальні за розгортання Microsoft Office 365, та фахівці, які опікуються питаннями впровадження й розвитку інформаційних технологій в освітньому процесі.

Для учасників був представлений освітній сайт «Розгортання Microsoft Office 365 A1 в ЗП(ПТ)О», який покроково розкриває процес розгортання офісу, містить відеоуроки, інструкції, чіткий опис організаційних моментів та демонструє послідовність дій для активації продукту.

Користування ліцензією Microsoft Office 365 A1 є безкоштовним для закладів освіти. Використання інструментів Microsoft Office 365 A1 надасть можливість закладам професійної (професійно-технічної) освіти реалізувати комплексний підхід до організації дистанційного навчання, забезпечить створення такого «віртуального» середовища, в якому заклад освіти існуватиме як одне ціле, що сприятиме ефективній роботі як педагогів так і учнів.

Зустрічі з питань розгортання Microsoft Office 365 А1 з працівниками закладів професійної (професійно-технічної) освіти заплановано проводити щопонеділка. 

 

1920-Panel11-FeatureHeader-SignUp

2

3

4

5

6

7