Продовжується навчання новопризначених заступників директорів з навчально-виробничої роботи

1

18 березня 2021 року  в режимі онлайн проведено друге заняття обласної школи новопризначеного заступника директора з навчально-виробничої роботи ЗП(ПТ)О області з проблеми «Основні аспекти контролю у системі діяльності заступника директора з навчально-виробничої роботи закладу П (ПТ)О».

Головними завданнями заняття було визначення мети та завдань контролю за організацією навчально-виробничого процесу та відпрацювання  послідовності  управлінських дій щодо планування, організації та здійснення внутріучилищного контролю у закладі П( ПТ)О.

Під час проведення даного заняття слухачі школи мали можливість ознайомитись із нормативними документами, що регламентують організацію контролю у закладах П(ПТ)О, функцією контролю,  методами та етапами його здійснення, основними напрямками діяльності  заступника директора з НВР щодо організації контролю за навчально-виробничим процесом, плануванням та здійснення внутріучилищного контролю у освітньому закладі.

Вдалим практичним розкриттям проблеми для слухачів стала презентація досвіду роботи заступника директора з НВР Регіонального центру професійної освіти ім. О.С. Єгорова Легедзи В.М. з означеного напрямку управлінської діяльності. Презентуючи свої напрацювання, вона ознайомила присутніх із підходами освітнього закладу до контролю за навчально-виробничим процесом, розкрила окремі аспекти контролю в діяльності заступника директора з НВР, власні підходи та напрацювання щодо  їх планування, організації та проведення.

 

1

2

3