До уваги педагогічних працівників!

1

Запорукою успішного навчання, творчої активності учнів є глибока зацікавленість їх у вивченні того чи іншого предмета. І одним з найбільш дієвих засобів у досягненні цієї мети є проведення предметних тижнів.

Предметний тиждень - це комплекс навчально-виховних заходів, спрямований на розвиток творчості учнів, поглиблення та поширення знань із предметів з одного боку, та збагачення науково-методичного досвіду педагогічних працівників з іншого.

Предметні  тижні  дозволяють впровадити цікаві заходи та інноваційні технології в освітній процес, удосконалити організаційні якості педагогів.

Саме тому, протягом жовтня-листопада 2020 року НМК ПТО у Кіровоградській області проведено обласний конкурс на кращу організацію  предметного тижня з професійно-теоретичної підготовки.

Пропонуємо ознайомитись з матеріалами переможців означеного конкурсу, які містять сценарії проведених заходів, інформаційне забезпечення та ґрунтовне поясненнядоцільності та результативності проведеного предметного тижня в цілому.

Дані роботи демонструють   оригінальність, творчість, креативність проведених заходів та засвідчують системний підхід до організації позаурочної роботи.

Рекомендовано для практичного використання викладачами професійної підготовки ЗП(ПТ)О при підготовці та проведенні предметних тижнів.

 

ПЕРЕМОЖЦІ КОНКУРСУ:

І місце – авторський колектив Регіонального центру професійної освіти  ім. О. С. Єгорова у складі: ВИСОЦЬКОЇ Людмили, БОНДАРЕНКО Лідії, ВИТОПТОВОЇ Людмили, ГАНЕНКО Віти, МОРОЗ Тетяни, СОСНОВСЬКОЇ Людмили, ФІЛЕВСЬКОЇ Наталії

https://uk.padlet.com/lovisotska_2013/tuzden

ІІ місце – авторські колективи:

 Державного навчального закладу «Олександрійський професійний ліцей» у складі: СМІРНОВОЇ Світлани, РЕКУН Лариси, ПОЛТАВЕЦЬ Тетяни, КОЗАКОВОЇ Раїси, ФОМЕНКО Валентини, ВОРОБЙОВОЇ Людмили, ЛОГВІН Людмили

https://drive.google.com/drive/folders/1Pg97gWxRuQagDPuZ2OJPsa8jPinixHGS?usp=sharing

  Державного   закладу   професійної   (професійно-технічної) освіти «Кропивницький професійний ліцей сфери послуг і торгівлі» у складі: КАЛУЖСЬКОЇ Валентини, БАГМЕТ Юлії, КЛИМОЧКО Ірини, КОВАЛЬЧУК Тамари, РИБАК Любові, КОРЖАВІНОЇ Олени, ШКУРЕНКО Світлани

https://drive.google.com/drive/folders/1229ur7j_phMB1lLPg-zgVlnv-2l5d6V4?usp=sharing

ІІІ місце –  авторський колектив Центрально-українського вищого професійного училища імені Миколи Федоровського у складі: ГУЖЕВЕНКО Юлії, ТРІЩ Ірини, СУРІНОЇ Тетяни

https://drive.google.com/drive/folders/1B3q4HAYpxHnPMVaTtYfZLARkk4L-XiMf

 

1