Методичне консультування викладачів закладів професійної (професійно-технічної) освіти

1

Уже традицією стало проведення методичних консультувань викладачів закладів професійної (професійно-технічної) освіти, присвячених питанням підготовки учнів до складання ДПА у формі ЗНО.

Не винятком став і захід, який був проведений 12 березня 2021 року навчально-методичним кабінетом професійно-технічної освіти у Кіровоградській області спільно з Регіональним центром професійної освіти імені О. С. Єгорова в режимі онлайн.

Захід мав на меті ознайомити учасників з актуальними питаннями підготовки учнів ЗП(ПТ)О до складання ЗНО з англійської мови, а також презентувати практичний досвід підготовки учнів до складання ЗНО з означеного предмета.

Спікер заходу, викладач вищої категорії, викладач-методист РЦПТО імені О. С. Єгорова  Сосновська Людмила Василівна, ознайомила присутніх з найбільш ефективними формами, методами і прийомами підготовки учнів до складання ЗНО з англійської мови.

У ході консультації були також розкриті нормативно-правові аспекти складання ЗНО та надані методичні рекомендації щодо підготовки учнів.

 

1

2

3

4