Технологія дистанційного навчання у підготовці сучасного учня ЗП(ПТ)О

1

Актуальним і пізнавальним було підвищення професійної компетентності викладачів географії, біології і екології щодо застосування технології дистанційного навчання у підготовці сучасного учня ЗП(ПТ)О під час вебінару 11 березня 2021 року, організованого НМК ПТО у Кіровоградській області.

У ході роботи педагогічні працівникимали змогу поглибити теоретичні аспекти заявленої проблеми та познайомитися з досвідом впровадження дистанційного навчання у роботу ДНЗ «Благовіщенський професійний ліцей», який презентувала методист Собчук К.І. Увазі присутніх був продемонстрований сайт закладу та розкритий зміст вкладки «Дистанційна освіта».

Викладач Ханаєва Я.М. у своєму виступі наголосила на ролі голови методичної комісії природничо-математичної підготовки під час організації  дистанційного навчання та провела майстер-клас «Робота методичної комісії вGoogleClassroom».

Також учасники вебінару мали змогу познайомитися із систематизованими та викладеними на віртуальній дошці padlet.com. уроками біології Собчук К.І. Це окремі плитки-дописи з текстовою інформацією, презентаціями, зображеннями, гіперпосиланнями, цікавими аудіо- та відеозаписами тощо.

Під час майстер-класу Богачук В.О. педагоги дізналися про доцільність  використання дистанційного навчання на уроках географії. Особливо присутніх зацікавила продемонстрована педагогом робота учнів уGoogleClassroom.

Шляхом рефлексії колеги обмінялися враженнями про проведений захід та відмітили актуальні веб-ресурси для дистанційного навчання.

 

1

 2

 3

 4

 5