Методичне консультування – 2021

1

5 лютого 2021 року навчально-методичним кабінетом професійно- технічної освіти у Кіровоградській області було проведено методичне консультування для викладачів української мови та літератури закладів П(ПТ)О Кіровоградської області з проблеми «Актуальні питання підготовки учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти до складання ЗНО у 2021 році».

Метою заходу було ознайомлення учасників з актуальними питаннями щодо  підготовки учнів ЗП(ПТ)О до складання ЗНО з української мови та літератури, а також презентація практичного досвіду підготовки учнів ЗП(ПТ)О до складання ЗНО з означених предметів.

У ході консультацій були розкриті актуальні питання нормативно-правового забезпечення ЗНО, надані методичні рекомендації щодо якісної підготовки учнів до ЗНО та окреслені психолого-педагогічні закономірності навчання здобувачів професійної освіти.

Спікер заходу, викладач української мови та літератури Регіонального центру професійної освіти імені О. С. Єгорова Кузнєцова Інна Володимирівна, поділилася досвідом роботи щодо підготовки учнів до складання ЗНО з української мови та літератури у 2021 році.

1

2