Відбулось методичне консультування «ЗНО-2021»

1

Для викладачів природничо-математичного напрямку закладів П(ПТ)О Кіровоградської області 19, 20, 22, 26 січня та 2 лютого 2021 року навчально- методичним кабінетом професійно-технічної освіти у Кіровоградській області були проведені методичні консультування на тему «Актуальні питання підготовки учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти до складання ЗНО у 2021 році».

Метою заходу було ознайомити учасників з актуальними питаннями щодо ЗНО тапоказати практичний досвід підготовки учнів до ЗНО викладачами П(ПТ)О.

У ході консультацій були розкриті актуальні питання нормативно-правового забезпечення ЗНО, доведено інформацію про важливість пробного ЗНО як складової підготовки до успішного складання основної сесії, надані методичні рекомендації щодо якісної підготовки учнів до ЗНО та окреслені психолого-педагогічні закономірності навчання здобувачів професійної освіти.

Разом з цим, досвідом роботи щодо підготовки учнів до складання ЗНО з предметів природничо-математичної підготовки у 2021 році поділилися: викладач математики Кривенко Н. А і викладач хімії Сільвейструк Н. А. Кропивницького вищого професійного училища, викладач фізики Соколенко Н. М. і викладач біології Стариченко В. М. державного закладу професійної (професійно-технічної) освіти  «Кропивницький професійний ліцей сфери послуг і торгівлі», викладач географії Ямкова А. І. Регіонального центру професійної освіти імені О.С.Єгорова.

1

2

3

4

5

6

7