Обговорюємо питання ведення документації працівників психологічної служби

3

18 січня 2021 року навчально-методичним кабінетом професійно-технічної освіти у Кіровоградській області проведено онлайн-засідання обласної школи молодого практичного психолога та соціального педагога з проблеми «Документація практичного психолога та соціального педагога. На що звернути увагу?», у якому взяли участь фахівці зі стажем роботи на посаді до трьох років.

У ході роботи був проведений детальний огляд нормативної бази та принципів ведення документації працівників психологічної служби.

Окрім того, було опрацьовано лист Міністерства освіти і науки України від 24.07.2019 року № 1/9-477 «Про типову документацію працівників психологічної служби у системі освіти України», проаналізовано вимоги щодо оформлення плану роботи на рік, графіку роботи фахівців психологічної служби, розглянуто зразки номенклатури справ.

Наприкінці засідання були підведені підсумки і задане домашнє завдання у формі анкетування через використання сервісу Classroom.

Слухачі школи переконалися, що знання основних аспектів ведення і оформлення документації є передумовою для ефективної організації діяльності психологічної служби закладів професійної (професійно-технічної) освіти.

 

1

2

3

4