Інформаційно-тренувальне засідання школи новопризначених методистів ЗП(ПТ)О

1

Змістовно та плідно пройшло засідання обласної школи новопризначених методистів на тему «Практична реалізація методичних завдань», яке було проведено навчально-методичним кабінетом професійно-технічної освіти у Кіровоградській області 12 січня 2021 року в режимі онлайн.

Робота засідання проводилась у форматі презентації та інтерактивного діалогу.

Головні питання для розгляду на заході були спрямовані на створення ефективної системи роботи методиста, орієнтованої на оновлення змісту освіти та запити педагогічного колективу, а саме: визначені основні напрямки роботи та функціональні обов’язки методиста; акцентовано увагу на ефективній організації колективної та індивідуальної форм роботи; наголошено на окремих аспектах введення документації, вивчення передового педагогічного досвіду та сучасних освітніх методик.

На завершення роботи проведено дебрифінг, на якому учасники школи оцінили проведений захід та визначили питання для розгляду на подальших засіданнях.

Означений захід продемонстрував активність, творчий підхід методистів закладів П(ПТ)О, їхню готовність до самовдосконалення та професійного росту.

 1

2