Методичний арсенал досвіду впровадження ІКТ при викладанні предметів «Фізика» та «Англійська мова»

11

Достойним підсумком обласного конкурсу на кращу методичну розробку уроку з використанням ІКТ у номінаціях «Фізика» та «Англійська мова» у закладах професійної (професійно-технічної) освіти став проведений 26 листопада 2020 року навчально-методичним кабінетом професійно-технічної освіти у Кіровоградській області Всеукраїнський вебінар з проблеми «ІКТ на уроках фізики та англійської мови як умова спільної діяльності викладача і учня».

До участі у заході долучилися 180 педагогічних працівників закладів професійно-технічної освіти України.

Вебінар був побудований у формі огляду методичних розробок викладачів фізики та англійської мови, які стали призерами обласного конкурсу. Головний акцент виступаючі зробили на ознайомленні учасників з інформаційно-комунікаційними технологіями, заявленими у матеріалах, а також презентації форм, методів та прийомів роботи, використаних на уроці для ефективного досягнення поставленої мети.

Представлені у ході заходу матеріали ще раз довели, що грамотно та раціонально використані сучасні дієві онлайн-інструменти сприяють більш ефективному засвоєнню навчального матеріалу, а також урізноманітнюють і осучаснюють сам процес навчання. 

 

11

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32