Обмінюємося досвідом щодо організації освітнього процесу в умовах дистанційного навчання

1

На онлайн-заході з проблеми «Формування професійних компетенцій учнів засобами сучасних Інтернет-технологій», який відбувся 27 жовтня 2020 року, педагогічні працівники професій громадського харчування закладів П(ПТ)О області обмінялися своїми напрацюваннями та ідеями щодо організації освітнього процесу з урахуванням технології дистанційного навчання.

 

У ході заходу педагогічними працівниками ПТУ № 32 м. Бобринець Демецькою О.В. та Тунік Т.В. розкривались практичні можливості організації навчального процесу в умовах дистанційного навчання з використанням платформи ZOOM, сервісу GOOGLECLASSROOM; презентувались підходи до організації самостійного опрацювання учнями навчального матеріалу, розміщеного на онлайн-дошках сервісу Padlet, особистих блогах та відслідковування результатів учнівської діяльності шляхом онлайн-тестування (GOOGLEFORMS, платформи «На урок», «Всеосвіта»), виконання інтерактивних вправ (сервіс LearningApps.org), відправлення результатів виконання самостійних завдань на електронну пошту педагогів.

Майстер виробничого навчання ДНЗ «Олександійський професійний ліцей» Фоменко В.В. презентувала підходи освітнього закладу до організації уроків виробничого навчання з професій «Кухар», «Кондитер» в умовах дистанційного навчання.

Окрім основної проблеми, яка розкривалась на заході, увазі присутніх був презентований досвід роботи майстра виробничого навчання ПТУ № 32 м. Бобринець Слободяник Н.В. з проблеми «Удосконалення якості професійно-практичної підготовки фахівців з професії «Кухар» шляхом формування в учнів навичок щодо оновлення технології приготування страв національної та світової кухні на основі використання локального продукту – гарбуза». 

1

2

3

4

5

6