Ефективна діяльність навчально-практичних центрів

13 червня 2020 року навчально-методичним кабінетом професійно-технічної освіти у Кіровоградській області на платформі «Класна оцінка» проведено семінар «Оновлення змісту професійної (професійно-технічної) освіти шляхом ефективної діяльності навчально-практичного центру» для заступників директорів з навчально-виробничої роботи та старших майстрів закладів П(ПТ)О.  

 

Під час заходу учасники вебінару розглянули головні складові планування та діяльності навчально-практичних центрів; ознайомилися з новим порядком і умовами створення сучасних центрів.

2Окрім того, заступники з навчально-виробничої роботи Горох О.А. (ДЗП(ПТ)О «Центральноукраїнський професійний будівельний ліцей») та Чемерис С.Л. (ПТУ № 32 м. Бобринець) презентували власний досвід роботи щодо діяльності навчально-практичних центрів, які створені на базі закладів, розповіли про виклики, які вони отримали під час створення та роботи центрів; старший майстер Сокуренко В.М. (ПТУ № 16 м. Мала Виска) розповів про роботу центру зварювальних робіт, сучасне обладнання, планування роботи та перспективи на майбутнє.

Означений захід мотивував заступників з навчально-виробничої роботи та старших майстрів до активної роботи щодо створення навчально-практичних центрів на базі закладів професійної (професійно-технічної) освіти.

3

4