Навчаємось конструювати урок виробничого навчання за інноваційною системою

2929 травня 2020 року на платформі «Класна оцінка» відбулося чергове заняття педагогічного всеобучу «Говоримо про урок виробничого навчання», організоване навчально-методичним кабінетом професійно-технічної освіти у Кіровоградській області.

На означеному занятті розглядались питання щодо методики конструювання уроку виробничого навчання з урахуванням сучасних освітніх методик.

 

У ході заходу голови методичних комісій професійної підготовки, керівники шкіл молодого майстра та майстри виробничого навчання закладів П(ПТ)О області мали змогу ознайомитись із вимогами до сучасного уроку виробничого навчання, порівняти моделі уроку виробничого навчання за традиційною та інноваційною методиками проведення, розглянути методику конструювання уроку та використання відповідних методів та педагогічних прийомів на визначених структурних елементах уроку.

Також, присутнім надавались поради щодо конструювання уроку виробничого навчання з урахуванням теми, навчальної мети, типу уроку та демонструвались практичні приклади конструктора уроку.