Презентація передового педагогічного досвіду

28 128 квітня відбулося засідання онлайн-школи передового педагогічного досвіду з проблеми «Формування ключових компетентностей учнів на уроках професійно-теоретичної підготовки шляхом використання сучасних

ІТ-технологій», на якому педпрацівники професійної підготовки ознайомились з досвідом роботи Глущенко Оксани Анатоліївни, викладача спецдисциплін професій, загальних для всіх видів економічної діяльності, ПТУ №30 с. Торговиця.

 

28 2 На засіданні, ініційованому НМК ПТО у Кіровоградській області, були розкриті актуальні питання щодо впровадження сучасних інформаційних ресурсів. Оксана Анатоліївна презентувала ефективну систему роботи щодо використання на різних етапах навчання різних засобів ІКТ: електронних підручників, презентацій, навчальних відео ресурсів, дидактичних вправ, платформ для дистанційного навчання тощо.

Викладач акцентувала увагу на тому, що організовуючи навчальний процес, необхідно орієнтуватись на кінцевий результат: формування інформаційно-технологічної культури майбутнього кваліфікованого робітника та професійної мобільності; активізації пізнавальної діяльності, самостійності, здатності до самонавчання.

Ефективність роботи викладача – це наочні, інформаційні, інтерактивні уроки, які дають можливість оперативного контролю та оцінки результатів навчання.

Результативність впровадження такої системи роботи підтверджується досягненнями учнів, впровадженням даної технології в роботу навчального закладу та розповсюдженням на обласному та Всеукраїнському рівнях.

28 3