Онлайн-школа ППД викладача ПТУ № 38 смт Голованівськ Віти Ярової

15 115 квітня 2020 року навчально-методичним кабінетом професійно-технічної освіти у Кіровоградській області було проведено онлайн-школу передового педагогічного досвіду для викладачів математики, інформатики, фізики і астрономіїї, на якій було презентовано роботу викладача ПТУ № 38 смт Голованівськ Ярової Віти Вікторівни на тему: «Формування ключових компетентностей учнів на уроках математики шляхом використання інноваційних технологій».

43 учасники, представники усіх ЗП(ПТ)О області, познайомилися з системою роботи Віти Вікторівни, для якої характерне чітке планування освітнього процесу, спільна стратегія та комунікація з учнями, професійна гнучкість і використання сучасних інтернет-ресурсів (Google Форми, Classtime, Nearpod, Gran 2D, 3D, електронні таблиці Excel, Webquest, Desmos, GeoGebra, Learningapps.org тощо).
Інноваційність діяльності викладача підтверджується відзнаками на різних рівнях: Диплом ІІ ст. в номінації «STEM –захід» за нестандартну модель уроку STEM навчання: «Застосування похідної до розв’язування задач прикладного та практичного змісту», Диплом І ст. в номінації «Мобільні технології» на обласному конкурсі наукових, навчальних і методичних розробок «Інновації в освітньому просторі: сучасні тренди» та інші.
Учасники вебінару переконались, що впровадження сучасних інноваційних технологій в освітній процес дає змогу забезпечити ефективне формування ключових компетентностей учнів.

15 2