Продовжує свою роботу Школа педагогічних технологій

9 1 19 квітня 2020 року в режимі онлайн проведено третє заняття Школи педагогічних технологій «Опрацьовуємо особистісно-зорієнтовані технології навчання» з проблеми «Проблемно-розвивальна технологія навчання на уроках професійної підготовки».

 

Під час проведення заходу присутні педагогічні працівники професійної підготовки закладів П(ПТ)О області мали можливість ознайомитись із актуальністю застосування проблемно-розвивальної технології навчання при підготовці кваліфікованих робітників, її сутністю, дізнались про методи викладання та діяльність педагога і учнів при організації навчального процесу з урахуванням різних рівнів проблемного навчання.

Окрім того, увага присутніх акцентувалась на важливих компонентах проблемно-розвивального навчання, а саме: проблемних ситуаціях, їх складових, типах та класифікації за способом створення.

Також, надавались поради щодоорганізації уроків з елементами проблемного викладу навчального матеріалу та правильності постановки проблемних запитань, розробки проблемних завдань та задач.