анонс

#EUROPEANYEAROFSKILLS

Шановні друзі, запрошуємо вас стати частиною спільного Європейського кваліфікаційного простору!

За рішенням Європейської Комісії 2023 рік проголошено Європейським роком навичок. Офіційний старт Року навичок відбудеться9 травня 2023 року та триватиме 12 місяців. Україна братиме участь на запрошення Європейської Комісії.

Національним координатором Європейського року навичок від України визначено Голову Національного агентства кваліфікацій Юрія БАЛАНЮКА.

Основну увагу буде зосереджено на процесах підвищення кваліфікації та перекваліфікації робочої сили для потреб ринку праці, навчанні впродовж життя та освіті дорослих, цифровому та зеленому переходах.

Трансформація робочих місць під впливом різних чинників, як-от війна, зовнішня та внутрішня міграція, діджиталізація, використання штучного інтелекту, зумовлює необхідність у вдосконаленні вмінь та навичок для того, щоб встигати за змінами на ринку праці.

Запрошуємо вас стати частиною української команди Європейського року навичок та долучитися до організації та проведення заходів під егідою Європейської Комісії в рамках Європейського року навичок.

Партнери Європейського року навичок отримають унікальну можливість поширити інформацію про свою організацію серед головних стейкхолдерів Європейського кваліфікаційного простору та очільників Директоратів Європейської Комісії. Партнери отримають можливість використовувати офіційні логотипи та банери Європейського року навичок у своїй діяльності. Всі ваші заходи, організовані в межах Європейського року навичок, будуть офіційно зареєстровані Національним агентством кваліфікацій на сайті Європейської Комісії.

Увага! Старт офіційних ресурсів Європейського року навичок в Україні відбудеться 9 травня 2023 року.

Інформація про вашу організацію, новини та анонси заходів буде розміщено на офіційних ресурсах Європейського року навичок в Україні: на сторінці Європейського року навичок в Україні https://m.facebook.com/EuropeanYearOfSkills та лендінг https://vear-of-skills.nqa.gov.ua/

Контактна особа: Катерина Кочина, +38(096) 962 88 73, електронна пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.