Передовий педагогічний досвід

01 31 05 22Виявлення, вивчення, узагальнення і поширення передового педагогічного досвіду є одним з важливих напрямків діяльності методичної служби нашої області.
Зважаючи на це, 31 травня 2022 року навчально-методичним кабінетом професійно-технічної освіти у Кіровоградській області спільно з Центральноукраїнським вищим професійним училищем ім. Миколи Федоровського було проведено онлайн засідання школи передового педагогічного досвіду викладача англійської мови Зав’язалової Наталії Іванівни з проблеми «Використання професійної лексики для формування комунікативної компетентності учнів на уроках англійської мови».

Преамбулою заходу стала презентація творчого портрету та здобутків викладача. Далі у ході засідання учасників школи було ознайомлено з актуальністю обраної тематики для учнів ЗП(ПТ)О, представлено систему роботи і напрямки реалізації проблеми, а також запропоновано різнопланове дидактичне забезпечення, розроблене Наталією Іванівною для досягнення поставленої мети – формування в учасників освітнього процесу стійкої мотивації до вивчення іноземної мови з метою підвищення їх кваліфікаційного рівня.
Окрім того, викладач запропонувала присутнім для ознайомлення і практичного використання ряд сучасних електронних ресурсів (Wordwall, Jamboard, Canva, Lino, Jigsaw planet puzzle), які є актуальними та ефективними при вивчення англійської мови у закладах професійної (професійно-технічної освіти).

02 31 05 22 
 03 31 05 22