Продовжуємо регіональні відбори на Всеукраїнський конкурс професійної майстерності «WorldSkills Ukraine 2021»

1 04 114 листопада 2021 року на базі державного навчального закладу «Олександрійський професійний ліцей» відбувся регіональний етап Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WorldSkills Ukraine» за компетенцією «Зварювальні роботи».

У конкурсі взяли участь 2 конкурсанти − із Центральноукраїнського вищого професійного училища імені Миколи Федоровського та державного навчального закладу «Олександрійський професійний ліцей».

Конкурсанти виконували зварювання двох стикових та кутового з’єднання пластин з низьковуглецевої сталі трьома способами зварювання − 111, 135, 141.
Роботу учасників конкурсу оцінювало журі, в складі якого були представники з підприємств-замовників кадрів: ТОВ Завод підйомно-транспортного устаткування «ВІРА-СЕРВІС ІНТЕРМАШ» та ТОВ «ЕТАЛ- ЕЛЕКТРОНЩИК».
Окрім того, на конкурсі був присутній генеральний директор ТОВ Завод підйомно-транспортного устаткування «ВІРА-СЕРВІС ІНТЕРМАШ» Кондратюк Володимир Миколайович, який привітав конкурсантів з перемогою у конкурсі та нагородив подарунками.
За рішенням журі переможцем конкурсу став Скляров Данило, учень державного навчального закладу «Олександрійський професійний ліцей».
Побажаємо Данилу перемоги на Всеукраїнському конкурсі професійної майстерності «WorldSkills Ukraine».

2 04 11 
 3 04 11
 4 04 11
 5 04 11
6 04 11