Стартували регіональні відбори учасників конкурсу професійної майстерності «WorldSkills Ukraine 2021»

1 03.11У Кіровоградській області розпочались регіональні змагання по відбору учасників конкурсу професійної майстерності «WORLDSKILLS UKRAINE - 2021».

2 листопада 2021 року на базі державного закладу професійної (професійно-технічної) освіти «Кропивницький професійний ліцей сфери послуг і торгівлі» змагались 3 конкурсанти з державного закладу професійної (професійно-технічної) освіти «Кропивницький професійний ліцей сфери послуг і торгівлі», Олександрійського професійного аграрного ліцею та Піщанобрідського професійного аграрного ліцею за право представляти область у національному етапі означеного конкурсу з компетенції «Перукарське мистецтво».

В процесі роботи конкурсанти створювали образ моделі згідно з умовами Конкурсу, а саме: виконували чоловічу стрижку, характерну для клієнтів сучасного перукарського салону, висушували та здійснювали його укладання феном способами «бомбаж», «брашинг» та пальцями рук, з використанням різних засобів для укладання волосся, раціонально організовуючи робоче місце, з дотриманням правил охорони праці, професійної гігієни та встановленої норми часу.
За рішенням професійного журі І місце виборов конкурсант із Олександрійського професійного аграрного ліцею Резніченко Микола. Він і буде представляти Кіровоградську область на Всеукраїнському етапі в компетенції «Перукарське мистецтво» навесні 2022 року.
Тож побажаємо йому успіхів і перемоги.

2 03.11 
 3 03.11