Педагогічна майстерність викладача – основа його компетентності

1

21-22 квітня  НМК ПТО у Кіровоградській області проведено регіональну педагогічну онлайн - олімпіаду «Педагогічна майстерність викладача – основа його компетентності» серед педагогів сільськогосподарського напрямку.  Завдання Олімпіади: виявлення талановитих педагогічних працівників, підтримка і стимулювання їх інноваційної діяльності; сприяння розвитку та впровадженню оптимальних форм і методів удосконалення професійної компетентності в умовах переходу на новий зміст, структуру і форми навчання; поширення передового досвіду роботи педагогічних працівників; активізація творчої професійної діяльності викладачів та піднесення престижу професії.

У змаганні взяли участь 10 педагогічних працівників з дев’яти закладів професійної (професійно-технічної) освіти. Олімпіада включала 3 конкурсні випробування   професійного, інтелектуального, творчого напрямів: тестування з основ педагогіки та методики викладання, «Педагогічна задача», методичний практикум «Використання інноваційних форм в освітньому процесі».

Кожен із учасників показав високий  фаховий та професійний рівень, щедро ділився з колегами своїми педагогічними здобутками, демонстрував нові педагогічні ідеї.

За рішенням компетентного журі переможцями олімпіади стали:

перше місце - викладач з Професійно-технічного училища № 16 м. Мала Виска

(смт. Олександрівка) Шевченко Володимир Олексійович;

друге місце – викладач з Піщанобрідського   професійного аграрного ліцею Шепелюк Олена Валеріївна;

третє місце – викладач з Олександрійського професійного аграрного ліцею

Ковтун Олександр Олександрович.

Щиро вітаємо з  перемогою! Нехай кожен день приносить Вам, радість і задоволення від зробленого, а ваші  щирість і талант знаходять відгук у серцях ваших вихованців.

1