Формування ключових компетентностей на уроках історії засобами хмарних технологій

1

«Праця, що в творчість перейшла …» Ці слова М. Рильського можна сміливо віднести до проведеного онлайн засідання обласної секції викладачів суспільних дисциплін з проблеми «Формування ключових компетентностейна уроках історії засобами хмарних технологій».

Захід відбувся 17 лютого 2021 року за ініціативи навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти у Кіровоградській області та Центральноукраїнського вищого професійного училища імені Миколи Федоровського.

Формат майстер-класу дозволив викладачу історії означеного закладу Ткаченко Оксані Миколаївні презентувати учасникам заходу можливості різноманітних хмарних технологій для формування в учнів ключових компетентностей на уроках історії.

Викладач системно і змістовно проаналізувала особливості і можливості кожного із представлених ресурсів з точки зору максимальної ефективності для досягнення поставленої мети, а також переваги щодо їхнього використання під час дистанційного навчання.

У підсумку заходу учасники відзначили актуальність проблеми, яка розглядалася, а також практичну значимість майстер-класу, висловили слова вдячності усім, хто був причетний до його проведення.

1

2

3