Додатки Google в роботі бібліотеки ЗП(ПТ)О

1

Інформатизація суспільства та освітньої галузі вимагає і від бібліотечної спільноти широкого застосування інформаційно-комунікаційних технологій. Саме тому бібліотечні працівники мають отримувати нові знання щодо впровадження ІКТ в бібліотечний процес.

Тож 29 січня 2021 року бібліотечні працівники закладів професійної (професійно-технічної) освіти Кіровоградщини дистанційно працювали над темою «Додатки Google в роботі бібліотеки ЗП(ПТ)О».Семінар був організований навчально-методичним кабінетом професійно-технічної освіти у Кіровоградській області та  проведений на платформі GoogleMeet.  Проблема заходу була розкрита на основі досвіду роботи Кропивницького професійного ліцею сфери послуг та торгівлі (заступника директора з виховної роботи  Алексеєвець В. С.;      бібліотечних працівників     Черненко Н. В.,   Козаченко М. О.) та НМК ПТО у Кіровоградській області (методиста Онищук Л. В.)

У ході роботи були розглянуті технології створення Google-диску, Google-блогу, Google-презентації, віртуальної  дошки Jamboard,  Google-малюнка та особливості їх використання в роботі бібліотеки.

Учасники  не лише опрацювали тематику заходу, а й удосконалили знання щодо використання сервісів дистанційної освіти.

1

2

3

4