Обласна школа педагогічних технологій продовжує свою роботу

1

27 січня 2021 року навчально-методичним кабінетом професійно-технічної освіти у Кіровоградській області в режимі онлайн проведене чергове заняття обласної школи педагогічних технологій «Опановуємо сучасні технології навчання».

На означеному занятті розглядались питання щодо організації освітнього процесу професійної підготовки кваліфікованих робітників у закладах професійної (професійно-технічної) освіти за методикою технології дистанційного навчання.

Під час проведення даного заходу слухачі розглянули методику організації уроків професійно-теоретичної підготовки та виробничого навчання в режимі синхронного, асинхронного та змішаного дистанційного навчання; підходи до викладення нового матеріалу, його практичного закріплення та здійснення контролю засвоєння знань, умінь і навичок.

Увага присутніх також акцентувалась на електронних сервісах за допомогою яких можна створити повноцінне навчальне середовище онлайн-формату, здійснити на якісному рівні дистанційне навчання та забезпечити зворотній зв'язок між учасниками освітнього процесу.

Окрім цього, досвідчені та молоді педагогічні працівники поділилися своїм досвідом та ідеями  щодо організації уроків професійної підготовки у форматі дистанційного навчання.

1

2

3

4

5

6

7