Відбулось засідання Школи новопризначеного заступника директора з навчальної роботи

1

10 листопада 2020 року навчально-методичним кабінетом професійно-технічної освіти у Кіровоградській області проведено чергове засідання Школи новопризначеного заступника директора з навчальної роботи ЗП(ПТ)О з проблеми «Моніторингова діяльність у роботі заступника директора з навчальної роботи». Захід відбувся в режимі онлайн на платформі Pruffme.

У ході роботи передбачалось формування у слухачів Школи чіткого розуміння понять «моніторинг, види, напрямки та функції моніторингу», його відмінність від контролю, а також ознайомлення із практичними напрацюваннями щодо запропонованої проблеми.

Досвідом роботи з питань організації моніторингової діяльності в роботі заступника директора з навчальної роботи поділилася Кривенко Наталія Анатоліївна – заступник директора Кропивницького вищого професійного училища. Учасники засідання мали змогу розглянути не лише теоретичні аспекти означеного питання, а й ознайомитися із зразками документів.

У підсумку роботи учасники Школи закріпили отримані знання на практиці, а також висловили свої побажання та пропозиції щодо подальшої роботи.

1

 2

3