Управління процесом упровадження сучасних інновацій у ЗП(ПТ)О

1

15 жовтня 2020 року НМК ПТО у Кіровоградській області проведено вебінар з проблеми «Управління процесом упровадження сучасних інновацій у ЗП(ПТ)О» для заступниківдиректорів з навчальної, навчально-виробничої роботи та заступників директорів, які відповідають за стан викладання предметів загальної середньої освіти у закладах професійної (професійно-технічної) освіти області.

 

Метою заходу передбачалось підвищити професійну компетентність заступників з питань управління процесом упровадження сучасних інновацій в освітній процес закладів професійної (професійно-технічної) освіти області.

У ході заходу були висвітлені основні управлінські функції заступника з організації інноваційної освітньої діяльності (методистами НМК ПТО Черемісова Т.М., Манукян Н.А.), представлений досвідроботи ДНЗ «Знам’янський професійний ліцей» щодо управління процесом упровадження педагогічних та виробничих інновацій в освітній процес (заступники директорів Черновол Н.М., Григорєва І.А, методисти Сугак Н.В., Барталевич Н.А.), презентовані аудіо- та відеоможливості блогу викладача англійської мови Бейгуленко В.О., розкриті управлінські підходи до підготовки кваліфікованих робітників з професії «Слюсар з ремонту рухомого складу» з елементами дуальної форми навчання.

Окрім того, в рамках аукціону ідей досвідом роботи щодо впровадження виробничих інновацій та застосування ІТ-контенту в освітньому процесі поділились заступники директора Шабанова С.В. та Лукомська І.О. ДНЗ «Олександрійський професійний ліцей».

 

1

2

3

4

7

8

9